IKC logo
LinkedinFacebookTwitter

LEDIGE STILLINGER

Under finner du en oversikt over noen av våre ledige stillinger.

Ta gjerne kontakt med oss på 90 95 40 02

Siden oppdatert  21.06.2023


Ulike kompetanseområder, Konsulentbransjen

For et av de mest  velrenommerte selskaper i konsulentbransjen søkes erfarne kandidater:

  • Erfarne arkitekter (både virksomhetsarkitekter og mer tekniske løsningsarkitekter)
  • Erfarne prosjektledere (som har kjørt store/komplekse anskaffelse/implementeringsprosjekt)
  • Agile coacher (personer med lang erfaring som scrum master, release train engineer (SAFe) eller tilsvarende)
  • Sourcing/outsourcing DRIFT AD/AM. Gjerne 10 års erfaring
  • TSA relaterte prosjekter - som feks IT-sourciing med erfaring fra ERP

For nærmere info og kontakt:

Ingar Koren, koren@ikc.no, 909 54 002.  Kontakt søkes fortløpende første halvår 2024.

AI-nettverk

Kompetanse innen AI (kunstig intelligens) er i disse tider særdeles ettertraktet. Jeg ønsker dialog med aktuelle personer! Kontakt Ingar Koren, koren@ikc.no eller 909 54 002.

Radiologi-nettverk

Undertegnede ønsker å komme i kontakt med radiologer som potensielt ønsker å arbeide i private helseklinikker i Norge - på ulike lokasjoner. Kontakt Ingar Koren for nærmere informasjoner: koren@ikc.no eller 909 54 002.

Andre kategorier av legespesialiteter også av interesse - eksempelvis kardiologer og dermatologer.

Medisinskteknisk Servicetekniker, Østlandet

Kebomed er Norges eldste leverandør av medisinsk utstyr. Bedriften ble grunnlagt i Bergen i 1935, og siden den gang har Kebomed vært leverandør for sykehus og klinikker i hele Norge. I 2012 ble DIDR. MEHN-ANDERSEN AS en del av KEBOMED NORDIC-gruppen, og samarbeider nå med søsterselskap i Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Tyskland og Nederland.

Kebomed er en pådriver for etisk handel. Med et mangfold av retningslinjer og rutiner er Kebomed sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015 og 14001:2015.

Kardiolog Ålesund og Stavanger

Austad Diagnostikk er  Norges mest kjente aktør innen Helsesjekk med Ultralyd. Klinikkene befinner seg på følgende steder: Bergen, Førde, Hamar, Oslo, Sarpsborg, Skien Stavanger, Tromsø, Trondheiim, Ulsteinvik, Ålesund.  I tillegg til et 20-talls spesialister innen ultralyd, er også andre spesialiteter knyttet til virksomheten. Dette for å håndtere funn som krever ytterligere undersøkelser og tiltak. Austad Diagnostikk jakter nå på 2 kardiologer som kan bidra med sin kompetanse for å øke service-nivået ytterligere. Aktuelle steder er Stavanger og Ålesund

Radiolog, Ultralyd, Ålesund

  • Austad Diagnostikk er  Norges mest kjente aktør innen Helsesjekk med Ultralyd. Klinikkene befinner seg på følgende steder: Bergen, Førde, Hamar, Oslo, Sarpsborg, Skien Stavanger, Tromsø, Trondheiim, Ulsteinvik, Ålesund.  I tillegg til et 20-talls spesialister innen ultralyd, er også andre spesialiteter knyttet til virksomheten.  Vi er nå på jakt etter en radiolog som kan være interessert i direkte pasientkontakt.

Hudlege, konsulent
 

Austad Diagnostikk er  Norges mest kjente aktør innen Helsesjekk med Ultralyd. Klinikkene befinner seg på følgende steder: Bergen, Førde, Hamar, Oslo, Sarpsborg, Skien Stavanger, Tromsø, Trondheiim, Ulsteinvik, Ålesund.  I tillegg til et 20-talls spesialister innen ultralyd, er også andre spesialiteter knyttet til virksomheten. Dette for å håndtere funn som krever ytterligere undersøkelser og tiltak. Austad Diagnostikk jakter nå på en hudlege som kan bidra med sin kompetanse for å øke service-nivået ytterligere.

Produktspesialist Stomi, Distrikt Helse Sør Øst+ deler av Nord-Norge

For klient innen Medical Device leter vi etter en person med stomikompetanse til å betjene distriktet Helse Sør Øst samt Nordland, Troms og Finnmark. Mer informasjon om noen dager.

For nærmere detaljer, kontakt gjerne Ingar Koren, koren@ikc.no eller 909 54 002.

Produktspesialist Stomi /urologi Vestland/Midt-Norge

For klient innen Medical Device søkes en drivende person til stillingen som produktspesialist med bopel i Vestland eller Midt-Norge. Terapiområdene er Stomi og Urologi. Mer informasjon om noen dager.

Nærmere info: Ingar Koren, koren@ikc.no  eller 909 54 002.

Produktspesialist Ortopedi Østlandet

Kebomed er Norges eldste leverandør av medisinsk utstyr. Bedriften ble grunnlagt i Bergen i 1935, og siden den gang har vi vært leverandør for sykehus og klinikker i hele Norge. I 2012 ble DIDR. MEHN-ANDERSEN AS en del av KEBOMED NORDIC-gruppen, og samarbeider nå med søsterselskap i Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østeriket, Tyskland og Nederland.

Kebomed er tilsluttet bransjeorganisasjonen Melanor, og er en pådriver for etisk handel. Med et mangfold av retningslinjer og rutiner er vi sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015 og 14001:2015.

Applikasjonsspesialist Ultralyd

Kebomed er Norges eldste leverandør av medisinsk utstyr. Bedriften ble grunnlagt i Bergen i 1935, og siden den gang har vi vært leverandør for sykehus og klinikker i hele Norge. I 2012 ble DIDR. MEHN-ANDERSEN AS en del av KEBOMED NORDIC-gruppen, og samarbeider nå med søsterselskap i Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østeriket, Tyskland og Nederland.

Kebomed er tilsluttet bransjeorganisasjonen Melanor, og er en pådriver for etisk handel. Med et mangfold av retningslinjer og rutiner er vi sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015 og 14001:2015.

Area Sales Manager/Product Specialist, Østlandet

Lumibird Medical nordics

Lumibird Medical Nordics er et internasjonalt selskap basert på utvikling og salg av teknisk utstyr  knyttet til diagnostikk og behandling innen oftalmologi. I særdeleshet utstyr innen laserteknologi. Virksomheten i  Norge er organisert under den nordiske organisasjonen - som igjen samhandler med Lumibird i Frankrike. Vi leter nå etter en selvstendig person som har et godt nettverk knyttet til norske ophtalmologer og optikere. Kommer du  fra andre bransjer, må du ha salgserfaring. Vi leter nå etter en person som kn gå onn i rollen som Area Sales Manager/ Product specialist.

Territorial Manager Urology Bopel Østlandsområdet

Hollister Incorporated

Vår oppdragsgiver er et velkjent, selvstendig  selskap som utvikler, produserer og markedsfører helseprodukter og -tjenester over hele verden. Selskapet tilbyr  avanserte medisinske produkter for stomipleie, som inkluderer 2 sterke globale merkevarene knyttet til blære og urinveier, kritisk pleie og sårpleie. Selskapet tilbyr også innovative helseprogrammer og -tjenester, samt undervisningsmateriell for pasienter og helsepersonell. Selskapet har videre  arbeidet for helsepersonell og  pasienter i mer enn 95 år ved å utgjøre en forskjell i livene til mennesker over hele verden. Selskapet leter nå etter en dyktig Territorial Manager Urology. Geografisk nedslagsfelt er Helse Sør Øst samt Helse Nord.

Business Analyst, Fornebu

For en av våre oppdragsgivere gjennom flere år søker vi en Business Analyst med tiltredelse snarest. Vi er primært på jakt etter en juniorperson, gjerne rett fra skolebenken - med minimum en Bachelor innen økonomi/administrasjon.

Mer info: Ingar Koren, 909 54 002 eller koren@ikc.no


 

 
 NYE STILLINGER
Ulike kompetanseområder, Konsulentbransjen
AI-nettverk
Radiologi-nettverk
Kopirett: IKC 2011 - Utviklet av Bysant AS - Design: Oddgeir Lium
Kolbotn Trykkeri