IKC logo
LinkedinFacebookTwitter

LEDIGE STILLINGER

Under finner du en oversikt over noen av våre ledige stillinger.

Ta gjerne kontakt med oss på 90 95 40 02

Siden oppdatert  20.02.2019


Ortopedi-selger, Vestlandet

Kebomed er et selskap som er en spesialisert leverandør av innovativt medisinsk utstyr. Hovedkontoret i Norge er plassert i Bergen. I Europa finnes det i tillegg til Norge kontorer i Danmark, Sverige, Finland, Frankrike, UK, Nederland, Sveits, Østerrike og Tyskland. I Norge er antall ansatte 18. Selskapet er medlem av MedtekNorge. Selskapet jakter nå på en dyktig Ortopediselger som må bo i Bergen eller i nær omegn.

Radiolog, Stavanger

Vi leter etter en ny radiolog til Aleris, Stavanger og Bodø:

Business Analyst, Fornebu

For en av våre oppdragsgivere gjennom flere år søker vi en Business Analyst med tiltredelse snarest. Vi er primært på jakt etter en juniorperson, gjerne rett fra skolebenken - med minimum en Bachelor innen økonomi/administrasjon.

Mer info: Ingar Koren, 909 54 002 eller koren@ikc.no

Radiologer Ultralyd, Austad Diagnostikk

Austad Diagnostikk AS har utviklet metoder for helsesjekker ved bruk av Ultralyd. Etterspørselen fra pasienter er sterkt voksende - og selskapet trenger flere dyktige medarbeidere som kan jobbe deltid som konsulenter eller i 100% faste stillinger. Austad Diagnostikk har klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Førde og Ulsteinvik. Nye klinikker etableres nå i Porsgrunn/Skien/Sandefjord, Fredrikstad/Sarpsborg, Bodø og Tromsø.

Radiolog, Bergen

Vår oppdragsgiver er Aleris, Bergen:


 

 
 NYE STILLINGER
Business Analyst, Fornebu
Kopirett: IKC 2011 - Utviklet av Bysant AS - Design: Oddgeir Lium
Kolbotn Trykkeri