IKC logo
LinkedinFacebookTwitter

Distriktssjef Trøndelag, Forbo Flooring


Forbo Corporate

Forbo Flooring AS inngår i Forbo-konsernet som har virksomhet i 25 land og hovedkontor i Zürich. Selskapet er en av verdens ledende produsenter av gulvmaterialer. I Norge består selskapet av 9 medarbeidere pluss flere agenter bosatt rundt om i Norge. Hovedkontoret ligger i Asker.


FORBO:

Til å videreutvikle våre salgskanaler og styrke vår posisjon i Trøndelag og Møre-og-Romsdal søker vi:

DISTRIKTSSJEF

Som vår nye distriktssjef skal du ha budsjett- og resultatansvar for området. Arbeidet består i målrettede og profesjonelle besøk hos aktører i hele verdikjeden innen yrkesbygg; som bl.a. arkitekter, håndverksfirmaer (UE), entreprenører, kommuner og fylkeskommuner. Du skal aktivt skape gode relasjoner, bearbeide prosjekter i distriktet, formidle god produktkunnskap og foreslå bærekraftige gulvløsninger. Du vil opptre som en profesjonell rådgiver til aktørene i markedet.

Vi har bærekraft som vår viktigste ledestjerne i alt vi gjør og vi er sertifisert som Miljøfyrtårn og er ISO 9001 sertifisert.
I det daglige arbeid vil du presentere bærekraftige løsninger til aktørene i markedet og du må være villig til å sette deg godt inn i hva bærekraft og spesielt miljøspørsmål handler om, du får opplæring hos oss. Det vil være en fordel om du har relevant teknisk eller økonomisk utdannelse. Du kommer ikke nødvendigvis fra bransjen, men har lykkes i salg tidligere. Du har noe teknisk innsikt og gjerne også erfaring fra løsningssalg.

Salgsarbeidet planlegges og dokumenteres i vårt CRM-system så du bør ha generelt gode IT-kunnskaper. Du er god til å forstå kundens behov og bygge varige relasjoner. Du er åpen og ærlig, strukturert, har en positiv innstilling til å reise og er fleksibel i forhold til reisedøgn.

Du vil jobbe med en sterk merkevare i et offensivt internasjonalt selskap sammen med hyggelige kollegaer som besitter mye fagkompetanse. Konkurransedyktige betingelser og hjemmekontor. Her får du muligheten til å videreutvikle dine faglige og personlige egenskaper i et område hvor grunnlaget for videre vekst er på plass.

Søknadsfrist: Snarest

Bopel: Trondheimsområdet

Hjemmeside: http://www.forbo-flooring.no

Kontaktperson: Ingar Koren; koren@ikc.no  - 909 54 002 

Send forespørsel og CV

Bookmark and Share
 

 
 NYE STILLINGER
Kopirett: IKC 2011 - Utviklet av Bysant AS - Design: Oddgeir Lium
Kolbotn Trykkeri