IKC logo
LinkedinFacebookTwitter

Territorial Manager, Stomi/Gastro, Østlandet


En global bidragsyter 

Hollister Incorporated er et selvstendig, ansatteid selskap som utvikler, produserer og markedsfører helseprodukter og -tjenester over hele verden.

Vi tilbyr avanserte medisinske produkter for stomipleie, som inkluderer de to sterke globale merkevarene Hollister Ostomy og Dansac Ostomy –Blære og urinveier, kritisk pleie og sårpleie. Vi tilbyr også innovative helseprogrammer og -tjenester, samt undervisningsmateriell for pasienter og helsepersonell.

Hollister har arbeidet for helsepersonell og pasienter i mer enn 95 år ved å utgjøre en forskjell i livene til mennesker over hele verden.  Hovedkontoret i Norge er plassert på Billingstadssletta i Asker.

Vi søker nå et "friskt pust" som kan gå inn i rollen som Territorial Manager på Østlandet. 


Jobben som Territorial Manager i Hollister innebærer ansvar for et definert distrikt på Østlandet der målgruppen er fagpersoner som jobber med stomiproblematikk hos personer i alle aldersgrupper. Det kan være leger og sykepleiere på sykehus samt andre typer helseinstitusjoner. Du skal sørge for å vedlikeholde og utvikle relasjonen til disse faggruppene ved personlig besøk, digital oppfølging og ellers en unik kundepleie. Du får nødvendig opplæring. Din bakgrunn kan være kommersiell erfaring fra medisinsk utstyr eller legemidler der du kan vise til solide salgsresultater. Hvis du er stomi-sykepleieutdannet må du ikke nøle med å ta kontakt. Kombinasjonen sykepleierutdannelse, erfaring fra stomiproblematikk + kommersielle ferdigheter er heller ikke å forakte. Vi tar i første omgang en samtale på telefonen.

Jeg kan nåes på tlf 909 54 002, Ingar Koren. Du kan også nå meg på koren@ikc.no. Gjør dette så fort som mulig, senest innen 15.10.20

Send forespørsel og CV

Bookmark and Share
 

 
 NYE STILLINGER
Kopirett: IKC 2011 - Utviklet av Bysant AS - Design: Oddgeir Lium
Kolbotn Trykkeri