IKC logo
LinkedinFacebookTwitter

KAM Privat Sektor, Gulv - Forbo Flooring AS


Forbo Flooring AS inngår i Forbo-konsernet som har virksomhet i 36 land og gulvdivisjonen har i dag 16 fabrikker som produserer ulike gulv og lim. I Norge har vi kontor i Asker. Vi har i mange år hatt fokus på bærekraft og har en aktiv rolle i å fremme bærekraftige løsninger. Internasjonalt er vi ISO-14001 sertifisert, i Norge er vi ISO-9001 sertifisert og sertifisert som Miljøfyrtårn.

Til å videreutvikle vår satsing innen private yrkesbygg søker vi: KAM Privat Sektor, Gulv


Som vår nye KAM får du budsjett- og resultatansvar samt ansvar for oppfølging av distriktssjefer innen privat sektor. Arbeidet består i være en rådgiver for våre samarbeidspartnere og bidra til at våre bærekraftige produkter og løsninger blir valgt. Det betyr målrettede besøk hos aktørene innen private yrkesbygg med fokus på blant annet kontor og RETAIL-segmentene. Det krever profesjonelle møter med byggherrer, arkitekter, entreprenører, konsulenter og håndverksfirmaer.

Du bør ha relevant teknisk eller økonomisk utdannelse. Du kommer ikke nødvendigvis fra bransjen, men kan vise til gode resultater fra tidligere arbeid. Du er trygg i salgsrollen, har noe teknisk innsikt, gode IT-kunnskaper og en moderne fremferd. Du er god til å forstå kundens behov og bygge varige relasjoner.

Det kreves en strukturert fremgangsmåte og vi benytter SAP CRM som verktøy, her har du tilgang til all nødvendig informasjon om prosjekter og kunder. Du vil jobbe med en sterk merkevare i et offensivt internasjonalt selskap som skal vokse innen private yrkesbygg. Du vil jobbe sammen med hyggelige kollegaer som besitter mye fagkompetanse. Her får du muligheten til å videreutvikle dine faglige og personlige egenskaper, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. https://www.forbo.com/flooring/no-no/

Nærmere info: Ingar Koren, IKC, koren@ikc.no, 909 54 002.  Søknad bør være oss i hende snarest - og senest 31.03.2021

Send forespørsel og CV

Bookmark and Share
 

 
 NYE STILLINGER
Kopirett: IKC 2011 - Utviklet av Bysant AS - Design: Oddgeir Lium
Kolbotn Trykkeri